Vetlanda 2017

Hingstpremiering, riksutställning och handlerklass

Välkomna till hingstpremiering, riksutställning och handlerklass 2017!

Årets hingstpremiering och riksutställning kommer att arrangeras i Vetlanda helgen den 9-10 september 2017. Hingstpremiering med bruksprov kommer att vara under lördagen, och söndagen är vigt åt riksutställningen samt handlerklass för ungdomar.

Lördagskvällen planerar vi att ägna åt en trevlig festmiddag tillsammans. Kostnad 200 kr person, 50 kr för barn upp till och med 12 år. Anmäl senast 30/8 genom att betala middagen till SFFs bankgiro 550-1184. Viktigt att du kommer ihåg att skriva vem betalningen är från, att det gäller middag och antal vuxna resp barn.

Det finns möjlighet att campa på området. Kostnaden är 350 kr för elplats, utan el 100 kr. Sätt in pengarna på SFFs bankgiro 550-1184, ange camping och avsändare.

Propositioner finns här:

Proposition Vetlanda 2017