Ungdomssatsning

Kontaka Svenska Fjordhästföreningen på info@fjordhastforeningen.se

Ungdomssatsning

Svenska fjordhästföreningen satsar extra på dig som har fjordhäst och är under 26 år. En del av ungdomsprojektet är att skapa gemenskap för ungdomar som har en fjording genom #ungmedfjord där erfarenheter och inspiration delas.

Vi har under de senaste åren arrangerat många olika ungdomsaktiviteter så som avelskurs, handlertävlingar och domarkurser. Kontakta gärna styrelsen om du har förslag på aktiviteter. Du kan också läsa mer på www.svehast.se

Svenska fjordhästföreningen utsågs till bästa ungdomsförening 2017 av Svenska hästavelsförbundet och fick ett pris på 10 000 kronor

Exteriörkurs

Första särskilda arrangemanget för #ungmedfjord var en ungdomsträff för alla upp till 26 år i samband med hingstpremieringen i Vetlanda. 10 ungdomar och två vuxna deltog i kursen ungmedfjord om exteriör och köpa häst.