Ungdomssatsning

Svenska fjordhästföreningen satsar extra på dig som har fjordhäst och är under 26 år. En del av ungdomsprojektet är att skapa gemenskap för ungdomar som har en fjording genom #ungmedfjord där erfarenheter och inspiration delas.

FRIENDS 2015: Vill du komma på Riksungdomsträffen?

- Nominera dig själv eller en kompis till din rasförening

Till 2015 års Riksungdomsträff inbjuds en ung från varje medlemsförening.

Det blir en spännande dag med föreläsningar av Åsa Viklund från SLU, forskare inom hästavel och

genetik samt Helena Kättström, ordförande i Svenska Fjordhästföreningen.

Anmäl intresse hos din rasförening Föreningen utser själv vem som får platsen på träffen. Ta chansen och anmäl ditt intresse eller nominera en ung förebild du tycker ska få åka.

Länk till rasföreningarnas hemsidor: www.svehast.se/medlemsföreningar

Exteriörskurs

Första särskilda arrangemanget för #ungmedfjord var en ungdomsträff för alla upp till 26 år i samband med hingstpremieringen i Vetlanda. 10 ungdomar och två vuxna deltog i kursen ungmedfjord om exteriör och köpa häst.

Ibland kan det vara svårt att hitta information på hemsidan. Fyll i kontaktformuläret här intill för att komma i kontakt med någon ur styrelsen eller webmaster.

Vi svarar så fort vi kan på din fråga!

Med vänliga hälsningar/

Svenska Fjordhästföreningen